"Op kantoor ontdekte ik dat ik een echte allrounder ben"

Sherry-Lee

Over mij

Mijn kracht is mijn veelzijdigheid.

Als kind had ik niet één sport of hobby waar ik helemaal weg van was, ik vond altijd meerdere dingen leuk.

Veelzijdigheid

Daarom ben ik Sociaal Culturele Wetenschappen gaan studeren: een brede studie, waarbij ik na het eerste jaar ging voor Cultuur, Organisatie en Management. De zachte, meer menselijke kant van organisaties vond ik heel interessant. Ik leerde organisaties zien als totaalplaatje: een plek waar veel verschillende disciplines bij elkaar komen.

“Tijdens mijn corporate werkervaring ontdekte ik dat ik een echte allrounder ben.”

Na mijn studie belandde ik in de corporate wereld bij een internationaal trustkantoor. Een plek waar ik snel mijn draai vond en waar ik verschillende afdelingen, waaronder legal en accounting, ondersteunde. Daar ontdekte ik dat ik een echte allrounder ben. Ik hield van de veelzijdigheid van mijn baan.

Verhalen in beeld brengen

Een paar jaar geleden had ik de kans om voor het ondernemerschap te kiezen. In loondienst had ik mijn veelzijdigheid altijd goed in kunnen zetten, maar als freelancer kwam het juist nog beter van pas. Ik kon veel meer verschillende ondernemers ondersteunen met mijn diverse talenten.

“Ik kan veel verschillende ondernemers ondersteunen met mijn diverse talenten.”

Naast mijn ondersteunende rol in de vorm van office support, kwam ook video erbij. Ik vind het heerlijk om te luisteren naar andermans verhaal. Met video kun je dat verhaal in beeld brengen en een bedrijf een gezicht geven. Luisteren, storytelling en het totaalplaatje zien komen hierin samen.

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Heb je behoefte aan office support of wil je nu echt aan de slag met videomarketing? Neem contact met me op en we plannen een kennismaking in.

Kennis maken?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.