"Op kantoor ontdekte ik dat ik een echte multipotential ben"

Sherry-Lee

Over mij

Mijn kracht is mijn veelzijdigheid.

Als kind had ik niet één sport of hobby waar ik helemaal weg van was, ik vond altijd meerdere dingen leuk.

Veelzijdigheid

Daarom ben ik Sociaal Culturele Wetenschappen gaan studeren: een brede studie, waarbij ik na het eerste jaar ging voor Cultuur, Organisatie en Management. De zachte, meer menselijke kant van organisaties vond ik heel interessant. Ik leerde organisaties zien als totaalplaatje: een plek waar veel verschillende disciplines bij elkaar komen.

“Tijdens mijn corporate werkervaring ontdekte ik dat ik een echte multipotential ben.”

Na mijn studie belandde ik in de corporate wereld bij een internationaal trustkantoor. Een plek waar ik snel mijn draai vond en waar ik verschillende afdelingen, waaronder legal en accounting, ondersteunde. Daar ontdekte ik dat ik een echte multipotential ben. Ik hield van de veelzijdigheid van mijn baan.

Office- en videoproductie support

Een paar jaar geleden had ik de kans om voor het ondernemerschap te kiezen. In loondienst had ik mijn veelzijdigheid altijd goed in kunnen zetten, maar als freelancer kwam het juist nog beter van pas. Ik kon veel meer verschillende ondernemers ondersteunen met mijn diverse talenten.

“Ik kan veel verschillende ondernemers ondersteunen met mijn diverse talenten.”

Naast mijn ondersteunende rol in de vorm van office support, kwam ook videoproductie support erbij. Ik vind het heerlijk om alles op de achtergrond te organiseren en regelen, zodat jij op de voorgrond kan doen waar je goed in bent. Zo heb ik me tijdens mijn ondernemersreis ook kunnen specialiseren in moderator tijdens online trainingen, waarbij ik alle organisatorische taken op me neem en jij je als host kan focussen op je online training.

Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Heb je behoefte aan office of videoproductie support of wil je je online trainingen naar een hoger niveau tillen met een goede moderator aan je zij? Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen voor een kennismakingsgesprek.

Kennis maken?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.