Strategiesessie catchy video's

Ben je een gedreven professional die al stappen maakt met het maken van video's, maar mag het van jou nog nèt even meer catchy?

Ben je bezig een online programma op te zetten en wil je hulp bij het maken en editen van video’s die je deelnemers helemaal enthousiast maken?

Ik help je graag met de antwoorden op je vragen over het maken van catchy video's.

Steeds meer ondernemers weten dat ze niet om video’s voor hun bedrijf heen kunnen. Op je mobiel kun je tegenwoordig makkelijk goede kwaliteit beelden opnemen en je video's bewerken door middel van handige tools. Maar welke tools kun je het best gebruiken en zijn makkelijk in gebruik? Ondertitelen van je video, moet dat? En zo ja, hoe dan? En wat maakt een video eigenlijk catchy?

Wil jij:

✔️ Alles uit je video's halen wat erin zit?

✔️ Tips en tricks ontvangen over het maken van video's?

✔️ Weten wat het kost om jouw video’s door mij te laten editen?

Boek een strategiesessie 'catchy video's' en krijg antwoord op je vragen. 

In de strategiesessie van 30 minuten help ik jou aan antwoorden op je vragen over het maken van catchy video's. Ik geef je tips en tricks en de handvatten om aan de slag te gaan. Wil je je video’s door mij laten editen? Dan kun je dit aangeven in het gesprek, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Geef hieronder in het formulier alvast jouw vragen door, zodat we de 30 minuten optimaal kunnen besteden.

Wat kost het?

Deze strategiesessie kost 60 euro (exclusief btw) en wordt gefactureerd na afloop van de strategiesessie.

 

 

Boek hier jouw strategiesessie catchy video's

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.